Gasztronómiai élmény

Rezneki Zoltánnal és Balogh Krisztiánnal

További infromációk hamarosan!!

A CUKRÁSZ SÉF – REZNEKI ZOLTÁN

A Budapest Varieté desszertek megálmodója Rezneki Zoltán a Danubius Hotels lánc cukrászséfje, aki kizárólag a Vegas a Show előadásra  álmodott meg egy  különleges desszertet.

Rezneki Zoltán a Hotel Hungáriánál kezdte el cukrász tanulmányait, ahol a szakma kiváló tanulója díjat is elnyerte. Fiatalon sok szakmai versenyen vett részt, ahol elsöprő sikereket aratott a desszertek világában.

Már 26 éve a Danubius Hotels cukrászséfje, aki 2003-ban létrehozta a Danubius központi cukrászatát, amely Magyarországi összes szállodáit innen látja el ínycsiklandozó desszertjeivel.

 Filozófiája pedig:

“A desszertek kialakitásánál első a látvány, de ezt az íznek felül kell tudni múlnija, hiszen így tudom a vendégnek az élményt a legmagasabb szintig fokozni.”

A KREATÍV SÉF - BALOGH KRISZTIÁN

Tizenegy évnyi skandináv kitérő után tért vissza Budapestre Balogh Krisztián aki 2019 óta a Vak Varjú étterem keratív Chefje
A Budapest Varieté vacsorának megálmodója a VakVarjú éttermek kreatív Chefje, aki saját bevallása szerint szakmai újításokra fogékony, de szélsőségektől mentes konyhafőnök. Dánia 5*-os hoteleiben dolgozott sous chef és executive sous chef pozícióban. Két évig irányította 60-65 szakács munkáját a 679 szobás Tivoli Hotel 6000 fős kapacitású konyhájában.

Ételek elkészítésekor arra törekszik, hogy maradandó élményt nyújtson a Budapest Varieté vendégei számára, melyre  az esemény után is szívesen emlékeznek. 

„A vendéglátás a legszebb szakma a világon. Addiktív, hihetetlenül kreatív, örömteli, folyamatosan átalakuló, megújuló, gyönyörű hivatás, amiért bolondulni lehet. Azon kevés szerencsés emberek közé tartozom, akiknek mestersége egyben a hobbija is.”
Balogh Krisztián

Érkezéskor kínáljuk vacsora vendégeinknek:

 

  • Fölföldi Béla Bodzapezsgő (Badacsony)

  •  Bodzapezsgő (Badacsony)

  • VarjúPapa gyöngyöző rozé

  • 100%-os orange juice

  • Ásványvíz citromkarikával, jégkockával

A Svédasztalos menü

Séfünk levesajánlata svédasztalról kínálva

  • Cheddar sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves, pirított bacon

Saláta választékunk

  • Édesburgonyasaláta, mézes-mustáros dresszing, pirított kelbimbó, kelkáposzta

  • Sütőtökös gerslisaláta, fehér balzsamecet-dresszing, kelkáposzta, feta

  • Majonézes lilakáposzta-saláta, alma, zellerszár, pirított napraforgómag, póréhagyma-csíra

 

Főétel választékunk chafingból kínálva, hozzáillő garnírunggal

  • Aszalt paradicsomos pesztóban pácolt csirkecombfilé vaslapon sütve grillzöldségeken tálalva

  • Parajos tagliatelle füstölt lazaccal, mascarpone szósz, fodroskel, zöldborsó, datolyaparadicsom

  • Sertésszelet almával és füstölt mozzarellával sütve, brokkolis gratinburgonya

Vegetáriánus és Vegán vendégeknek ajánljuk

  • Kókuszos lencse curry

  • füstölt tofu

  • friss koriander, basmati rizs, fekete szezámmag

A Desszert

ELVIS KEDVENCE!
Ehhez a különleges desszerthez Elvis Presley kedvencei adták meg az ihletet.

Zoltán utánajárt, hogy melyek azok az ételek, amelyek Elvis kedvencei közé tartoztak. Még   Frech Zoltán színművésszel is felvette a kapcsolatot, aki Elvis szerepét játssza a Amerikai Legenda című darabban. Mogyoróvaj, banán és pirított bacon. Ez a három ízvilág adja meg az alapját ennek a különleges és ínycsiklandozó kis csodának.

  • Elvis Kedvence
  • Danubius Jubileumi Desszert
  • Kokuszos Egzotikus Korong
  • Mascarponés Nutellás Varázslat
  • Pisztáciás Málnás Szelet
  • Epres Rebarbarás Korong

Reznekei Zoltán a desszert összeállítása közben arra törekedett, hogy minden egyes falatban élmény és harmónia legyen.

Danubius Hotels 50. születésnapjára készült JUBILEUMI desszert is, megkostólhatják a Budapest Varieté vendégei.

A menü változtatás jogát fenttartjuk!

Az exkluzív svédasztalos vacsora séfje és ételei hamarosan.....

X
X