Gasztronómiai élmény BORDA ATtilával

a Spirit Hotel konyhafőnökével és a Budapest Party Service-szel.

2021-ben a Budapest Varieté exkluzív svédasztalos vacsorájának megálmodója, aki egy  ínycsiklandozó és bőséges választékkal rendelkező svédasztalos vacsorát varázsol vendégek számára!

Felejthetetlen ízvilág Magyarország 5 csillagos mesterszakácsától.

Borda Attilát pályafutása alatt 26 érdemmel, díjjal tüntették ki. Többek között a gasztronómiai érdemrenddel, miniszteri elismerő oklevéllel, aki egyéni bronzérmes lett a szakácsolimpián, és gasztronómiai lovaggá is ütötték.

A Spirit Hotel séfje, akinek szakácsművészetében megjelenik mindaz a könnyedség, harmónia és kifinomult elegancia, amely minden elemében jellemzi a sárvári luxus szállodát.

A legkülönbözőbb ízvilág Magyarország egyik legkiválóbb konyhafőnökétől.

Borda Attila

A Budapest Party Service

Stílussal, és szenvedéllyel!

A Budapest Party Service catering szolgáltatását 16 év tapasztalata, a folyamatos megújulás, a kreatív menüsorok, ízek és a gondosan kiválasztott magyar beszállítók teszik vitathatatlanul magas színvonalúvá.

Ételeik elkészítésekor arra törekszenek, hogy maradandó élményt nyújtsanak, melyre Vendégeik az esemény után is szívesen emlékeznek. Nem lesz ez másként ebben a különleges kooprodukcióban sem, amit áprilisban a RaM Színházban prezentálnak vendégeinknek!

Az exkluzív svédasztalos vacsora ételkínálatáról bővebb információk hamarosan!

                                                                         ÚJ IDŐPONTOK!!

A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉR KATTINTSON!!

X
X