Bemutatkoznak a Budapest Varieté Művészei

A BUDAPEST VARIETÉ RENDEZŐI ÉS MEGÁLMODÓI

A varieté világában Budapest időről-időre különlegeset nyújtott. Még a pártállami időkben is létezhetett varieté, igaz, csak kevesek számára. A varieté műsorszámait később cirkuszi porondokon láthattuk, de most lehetőség nyílik rá, hogy Ön is belekóstoljon a varieté világába: a produkciókba és a gasztronómiai élménybe egyaránt.

A Budapest Varieté megálmodói: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina, akiknek óriási tapasztalatuk van a showbusiness világában. A cirkusz világában töltött artista évek után illuzionista számokkal nyertek világszerte díjakat, köztük közönségdíjat is Vietnámban. Szebasztián több produkció rendezése után a 2018-as évadban a Richter Flórián Cirkusz kommunikációs igazgatójaként is dolgozott amellett, hogy évek óta rendezi a cirkusz műsorát. Krisztina évek óta sikeresen vezeti fellépőruhák tervezésével és készítésével foglalkozó vállalkozásukat.

A Budapest Varieté ötlete a 2018. februárjában megrendezett Vacsora Varieté rendezvénnyel vált kézzelfoghatóvá, amelyet Ócsán rendeztek meg. A nagy sikerből kiindulva tettek egy következő lépést: világhírnévre szert tett művész kollégákat szerveznek a budapesti Duna Palota színpadára.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

2019-ES FEBRUÁRI ELŐADÁS FELLÉPŐ MŰVÉSZEI

Számtalan cirkuszfesztivál díj, közönségdíj, hazai és nemzetközi elismerések birtokosai a Budapest Varieté sztárjai!
Fever Dance Group

Fever Dance Group

táncosok
Professzionális versenytáncosok. Megszállott zenerajongók. A szórakoztatás elkötelezett hívei. Az RTL Klub Szombatesti Láz művészei...
Czigány Judit

Czigány Judit

Az Énekes Díva
Egy kivételes énekesnő részletgazdag és káprázatos hanggal. A Budapesti Operett Szinház és Recirquel társulat után, a Budapest Varieté előadáson kápráztatja el hangjával a nagyérdeműt.
Kőhalmi Ferenc

Kőhalmi Ferenc

Bűvész
Többszörös nemzetközi bűvészverseny nyertes és többek közt a Bűvész Európa Bajnokság bronz érmese.
Méhes Csaba

Méhes Csaba

Komikus Pantomim Művész
Európa-szerte kedvelt és elismert mozgáskomikus, pantomimművész, a nevettetés nagymestere, a vizuális komédia hazai neves képviselője.
Sebastian & Kristina

Sebastian & Kristina

Villámgyors Átöltözők
Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián duója a világ több mint 50 országában mutatták már be villámgyors átöltözés produkciójukat. Cirkuszfesztivál és közönségdíjasok.
Földváry Balázs - Cyr Wheel

Földváry Balázs - Cyr Wheel

Akrobata
Földváry Balázs különleges műsorszáma a karikában, amiben mozgás közben mutat be különleges akrobatikus mutatványokat...
Pajor Szilvia – A Spirál

Pajor Szilvia – A Spirál

Akrobata
A levegő dívája Szilvia, aki különleges “Spirál” nevezetű kellékén mutat be lélegzetelállító trükköket a levegőben...
Németh Zsófia és Nagy Ferenc - Rolling Wheel

Németh Zsófia és Nagy Ferenc - Rolling Wheel

Akrobata duó
A tagok, Németh Zsófia és Nagy Ferenc az Állami Artistaképző Intézetben találkoztak, ahol 2009-ben végeztek rhönrad szakon. Ezután kezdetét vette utazásuk Európa, majd később a világ színpadjai felé...
Richter Szebasztián

Richter Szebasztián

tempózsonglőr
Villámgyorsan forgó buzogányok és karikák!
Szőts és Bagdi

Szőts és Bagdi

erőemelők
Akrobatikus erőemelők, akik produkciójukkal számos európai ország színpadán és porondján is felléptek...