Barion Pixel

Jace Dean – Az Énekes

Egy igazi showman, aki vonzó sármjával és fantasztikus hangjával elrepíti a nézőket a Vegasi Show-k világába.

Jace Dean Bowren, a dél-afrikai származású énekes, aki 11 éves kora óta foglalkozik énekléssel, első musical főszerepét a Walt Disney Pinokkióban játszotta el. Ez csak a kezdet volt számára és ezek után igazán beindult a karrierje.

Fellépett különböző musical revükben mint például, a „Legends of Broadway”, valamint olyan népszerű színházi produkciókban, mint a Greaseés a My Fair Lady”. Szakmai pályafutását a Centrestage színházi társulatnál kezdte 18 évesen. Az évek alatt beutazta Dél-Afrikát, és több száz előadásban lépett fel változatos repertoárral, ahol többek között Robbie Williams, The Beach Boys, Westlife és a modern kor swingkirálya, Michael Bublé dalait is előadta.

Többek között fellépett a marokkói királyi családnak is a thaiföldi Chiang Mai-i Mandarin Orientalban, ahol elsöprő sikert aratott.

7 különböző tengerjáró hajón lépett fel énekesként, amelyek során 16 különböző produkciós show-ban szerepelt, különféle nemzetiségű közönség előtt.

Számos műfajjal lépett már fel a Bublétől a Queenig – azonban a nagy szerelme és szenvedélye a Big Band és a Swing zene, amikből a Budapest Varieté nézői is hallhatnak, és Jace megteremti a színpadon az igazi vegasi showk hangulatát.

 

A dél -afrikai Show Man!

Többi fellépő művész: