Barion Pixel

Nyereményjáték szabályzat

 

1./ A Játék szervezője: Budapest Varieté Kft. ( cím: 1062 Budapest, Aradi u. 39. fszt.) az alábbi játékszabályok megtartásával

2./A játékban résztvevő személy:

A játékban részt vehet minden olyan személy,aki a Budapest Varieté 2022 október 7.től – 16-ig tartott előadásain aszatlos jegyet vásárolva nézőként részt vesz és a vacsoraasztalánál a rendelkezésre bocsátott kérdőívet és egyben jelentkezési lapot kitöltötte, elfogadta, hogy feliratkozik a Spirit Hotel Thermal Spa hírlevelére és az urnába bedobta azt.

Egy játékos csak egy kérdőívet tölthet ki.

3./A játék kezdő időpontja 2022 október 7. ( első előadás) tól (utolsó előadásig ) október 16.-ig tart.

Sorsolás az utolsó előadáson 2022 október 16.-án Helyszín: RaM Színház (cím: 1133 Budapest, Kárpát utca 23.)

4./Nyeremények

Spirit Hotel Thermal Spa által felajánlott 2 főre és 2 éjszakára szóló félpanziós ellátást tartalmazó wellness hétvége.

( a nyeremény pénzre nem váltható át)

A nyeremény kisorsolása úgy történik,hogy a beérkezett részvételi lapokat az urnába gyüjtik, a jelentkezők neve nem látszódhat. Kihúzása,pedig az előadás alatt úgy történik ,hogy a nézők közül a műsorvezetőnk által kiválasztásra kerüt néző húzza ki a nyertes jelentkezési lapját a nézőközönség elött a színpadon.

A sorsolás nyerteseit a játék szervezője 8 napon belül értesíti a nyereményről és azt át is adja.

5./Személyes adatok kezelése:

A játékos a jelentkezési lap kitöltésével hozzájárul ahhoz,hogy nevét,telefonszámát és e-mail címét a játékkal kapcsolatban  a Szervező felhasználja.Pl:nyertes nevének kihirdetése ,adatainak továbbítása a Spirit Hotel részére A nyertes nevét a nyeremény felajánlója hírlevelében szerepeltetheti és vállalja, hogy a két szponzor hírlevelével megkeresse..A Szervező vállalja,hogy a tudomására jutott adatokat titkosan kezeli a 2011évi CXII tv és az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 sz.  rendelet előírásai szerint.A Qatar Airways és a Spirit Hotel vállalja ,hogy a rá vonatkozó  fenti jogszabályoknak megfelel és az alapján jár el.

6./ A játékhoz kapcsolódó vitákkal kapcsolatban a Szervező a felelősségét kizárja.

A Játékos a játékban való részvétellel jelen játékszabályt elfogadja és a feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.